KKTS Plzeň 2020

24. 9. 2020 se v Plzni konal další ročník konference Kam kráčí telekomunikační sítě. Petr Filipi (Ředitel odboru digitalizace a internetu na MPO) a Michal Manhart (Vedoucí BCO) ve svém vystoupení představili mimo jiné také projekt BCO.
MPO: Usnadnění výstavby. Poslední kolo dotací do NGA přípojek v tomto kohezním období a záměr pro dotování backhaulu (přípojných sítí)
Pro usnadnění komunikace mezi obcemi, operátory a orgány státní správy MPO zřídil institut krajských (územních) koordinátorů, kteří mají za úkol dostatečně dopředu koordinovat výstavbu a být metodicky nápomocni zástupcům všech stran výstavby sítí elektronických komunikací. Záznamy přednášek a prezentace jednotlivých konferenčních příspěvků jsou nyní dostupné na stránkách  programu konference.
Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: